HOROSKOP

Horoskop Za Sve Generacije

Prema godišnjem horoskopu, 2020. će biti godina kada će svi horoskopski znakovi moći iskoristiti novi početak, kako u svom osobnom životu, tako i financijskom. Neki će se usredotočiti na zabavu, zabavu, užitak i hobije, dok će drugi iskoristiti svoju kreativnost, ambiciju i povjerenje kako bi pokrenuli osobne ili opsežnije projekte.

Godina 2020 vrlo je važna, jer označava početak nove ere: između vezanja Jupiter-Saturn inicira novi ciklus od 20 godina. Ta će se veza odvijati i uglavnom će utjecati na Vodene znakove (Rak, Škorpion i Ribe). Odnos planeta i njihovog položaja utjecat će na naš život i u određenoj mjeri će definirati našu osobnost. Da bismo vas vodili kroz cijelu godinu, a da vas ne iznenade nepredviđeni događaji, pročitajte šta vam horoskop nudi u 2020. godini:

Kompatibilnost znakova zodijaka
Ove godine oni koji su rođeni pod Vatrenim znakovima (Ovan, Lav i Strijelac) rijetko će imati dobar odnos sa Vodenim znakovima (Rak, Škorpion i Ribe). Slično tome, Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodolija) neće biti na istoj valnoj duljini sa zemaljskim zodijačkim znakom (Bik, Djevica i Jarac). Oni koji još uvijek nisu našli partnera, sada će to moći učiniti. Pazite kako vodite ovu vezu, sklad u paru treba održavati jer će se dogoditi dva pomračenja. Mars će u rujnu uzburkati duhove.

Ako Ariens nema partnera u svom životu, sada se može pojaviti netko značajan. Mogu se javiti i neke ljubomore. Venera može dovesti nekoga, može nešto popraviti. Retrogradni Neptun može vas učiniti nezadovoljnim onim što imate sada.

Ljubav
Ove godine imat ćete priliku prepoznati svoje prave prijatelje, one na koje možete računati i koji će vam biti uz bok cijeli život. Ako još uvijek niste pronašli srodnu dušu, ovi prijatelji vam mogu pomoći. Početkom godine moguće je da se neka prijateljstva raspadnu, ali vaši pravi, odani prijatelji ostat će uz vas.

Karijera
Imat ćete dosta posla i zvijezde su na vašoj strani. Možete se naći u nekim kontradiktornim situacijama s nadređenima jer pokušavate riješiti probleme sami, bez savjetovanja s drugima.

Neke prepreke mogu se pojaviti dok pokušavate ostvariti svoje ciljeve, ali neće ih biti teško prevladati. Pokušajte raditi na kreativan način, izbjegavajući rutinu.

Finansije
Godine 2020 moguće je dobiti profesionalno priznanje, pa čak i zaraditi veliku svotu novca. Ako imate određene projekte, pronađite potrebne investitore kako biste ih proveli u praksi. U drugom dijelu godine možete očekivati ​​velike troškove. Naš je savjet da slušate svoju intuiciju.

Zdravlje
Početak godine donosi neke zdravstvene probleme uzrokovane, s jedne strane, stresom kojem ste izloženi, a s druge, lošom prehranom. Ove bi godine zdravlje trebalo biti glavna briga za domorode Jarac. Nailazite na probleme zbog bolesti koja vas muči već duže vrijeme. Je li najbolje vrijeme za neke promjene u vašoj prehrani.

Utjecaj planeta na znakove zodijaka u 2020 godini

Spoj između ove dvije događa se jednom u 20 godina i ima snažan temeljni karakter, opisujući početak nove političke, ekonomske i kulturne ere. Ova se konjukcija odvija u Vodoliji. 2020 predstavlja početak “ere Vodenjaka” ili “zlatne ere”, razdoblja u kojem će se ponovno uspostaviti ekonomska ravnoteža u svijetu i društvo će upoznati novi poredak. Jarac mogu nastaviti studij i usmjeriti se prema drugim područjima od interesa. Također, mogu primati vijesti iz inozemstva koje bi mogle radikalno promijeniti situaciju.

Prema našim astrolozima, ovu će godinu obilježiti četiri djelomične pomrčine Mjeseca i dva pomračenja Sunca, koji će imati nizak utjecaj na život domorodaca. Zauzvrat, nastup Novog Mjeseca predstavljat će pozitivan i koristan aspekt za sve znakove zodijaka, simbolizirat će novi početak, preuzeti inicijativu, započeti novi projekt ili otvoriti novu fazu u određenoj sferi života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *