HOROSKOP

Vaš Horoskop Za Tjedan

OVAN

Gdje se osjećate sigurno, Ovno? Razdoblje u sjeni traži ideje, strategije i ponašanja koji štite vašu emocionalnu dobrobit. Budite proaktivni za vrhunske rezultate. Subotnja veza Mars-Neptun u Ribama pomaže vam krenuti tamo gdje trebate. Ako vas boli ili vam je dosadno dobiti iste rezultate istih radnji, pustite to i budite mirni.

BIK

Kako se osjećate kada drugi razgovaraju s vama, Bik? Ovo razdoblje sjene želi da obratite pažnju na svoje emocije; slušajte druge za važne tragove. Spoj Mars-Neptun u Ribama želi da se uskladite s socijalnom pravdom koja vam je bliska i draga. Razmislite o tome kako se uključiti, školovati se, donirati – poduzmite akciju!

BLIZANCI

Izaberite svoje vrijednosti, Blizanci! Razdoblje u sjeni u vašem prihodu i vrijednosti vrijednosti želi da utvrdite uvjerenja koja će vas voditi tijekom retrogradnosti. Sastav Mars-Neptun u Ribama u subotu traži od vas da pojačate. Vođa je svatko tko odabere biti jedan. Stoga odlučite stajati u svojoj moći i držite prostora za druge!

RAK

Pažljivo odaberite svoje riječi, Rak! Razdoblje sjene je u vašem znaku, tako da ćete morati razviti ravnotežu između opreznosti i nade u komunikaciji. Konjunkcija Mars-Neptun u Ribama u subotu donosi proboj tamo gdje vam treba.

LAV

Što sigurno znate, Lav? Nije puno – i to je u redu! Razdoblje sjene pomoći će vam da iskusite dvosmislenost, nesigurnost i tajanstvenost. Ne stvarajte zastrašujuće priče u svojoj glavi! Spoj Mars-Neptun u Ribama u vašem sektoru seksualnosti pojačava tu strast. Slijedite siguran užitak radi sebe!Zodiac circle, natal chart. Horoscope with zodiac signs and planets rulers. Black and white vector illustration of a horoscope. Horoscope wheel chart

DJEVICA

Zumiranje, Djevice ?! Ovo razdoblje sjena u vašem sektoru prijateljstva je eksplozija iz prošlosti koja vas ponovno spaja sa starim prijateljima kako biste mogli proslaviti napredak jednih drugih. Spoj Marsa i Neptuna u Ribama u subotu u vašem romantičnom sektoru pomaže vam da razbijete lošu naviku ili proglasite granicu za više smislenog povjerenja i sklada.

VAGA

Izbjegavajte e-poštu “Po mojoj posljednjoj e-pošti “, Vaga! Razdoblje sjena u vašoj radnoj zoni moglo bi komplicirati komunikaciju. Ostanite nereaktivni, pažljivi i mirni koliko je to moguće. U subotu, spoj Mars-Neptun u Ribama u vašem zdravstvenom sektoru daje vam uvid u wellness gdje ga trebate.

ŠKORPION

Radoznalost izgleda dobro na tebi, Škorpione! Razdoblje sjene u vašem sektoru mudrosti potiče vas da pogodite knjige, prijavite se za internetsku klasu i preuzmete inteligenciju za kojom žudite. Marso-Neptunov spoj u Ribama u subotu naglašava vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Neka vaš sjaj osvijetli prostorije u koje hodate – zaslužujete da se osjećate tako samouvjereno!

STRIJELAC

Je li to vjerovanje ili je činjenica? Razdoblje sjene želi da budete oprezni u potrazi za istinom. Konstrukcija Mars-Neptun u Ribama u vašem ranjivom sektoru inspirirat će vas da se otvorite slušaocu koji to mora čuti!Astronomy concept

JARAC

Tražite li razumijevanje? Razdoblje sjena u vašoj relacijskoj zoni želi da idete dalje kako biste bili sigurni da ćete se vi i vaš boo “dobiti” jedno drugo. Mars vez-Neptun u znaku Riba u vašoj komunikacijskoj zoni u subotu vam pomaže da intuitivno dijelite empatiju tako da se oboje osjećate manje sami.

VODENJAK

Ne zaboravite sitnice! Razdoblje sjenke u vašim detaljima, zdravlju i navikama želi da budete svjesni kako mikro utječe na makro. Sastav Mars-Neptun u Ribama u subotu vam daje uvid u ispoljavanje financijske slobode kroz služenje drugima.

RIBE

Kakvo je vaše gledište? Činjenica razdoblja sjene provjerava priče koje ispričate o svojoj vrijednosti, kreativnosti, ljubaznosti, samopoštovanju i moći. Zatim, spoj Mars-Neptun u vašem znaku u subotu daje vam nalet samopouzdanja da postanete najsigurnija, cjelovita verzija sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *